Please use this identifier to cite or link to this item:
http://thuvien.ued.udn.vn/handle/TVDHSPDN_123456789/10830
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Đào Thị Vân, Anh | vi |
dc.contributor.author | Nguyễn Thị Bích, Thủy | vi |
dc.date.accessioned | 2015-08-13T08:13:24Z | - |
dc.date.available | 2015-08-13T08:13:24Z | - |
dc.date.issued | 2011 | vi |
dc.identifier.citation | Tạp chí Khoa h ọc và Phát tri ển 2011: T ập 9, số 3: 402 - 409 | vi |
dc.identifier.uri | http://thuvien.ued.udn.vn/handle/TVDHSPDN_123456789/10830 | - |
dc.language.iso | vi | vi |
dc.subject | Hóa thực phẩm | vi |
dc.subject | Vỏ quả vải | vi |
dc.title | Ảnh hưởng của điều kiện bảo quản đến sự biến đổi màu sắc vỏ quả vải sau thu hoạch | vi |
Appears in Collections: | Hóa học (TC) |
Files in This Item:
There are no files associated with this item.
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.