Please use this identifier to cite or link to this item: http://thuvien.ued.udn.vn/handle/TVDHSPDN_123456789/10831
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorPhạm Anh, Tuấnvi
dc.date.accessioned2015-08-13T08:13:24Z-
dc.date.available2015-08-13T08:13:24Z-
dc.date.issued2009vi
dc.identifier.citationTạp chí Khoa học & Công nghệ Tập 47 , Số 2, 2009vi
dc.identifier.urihttp://thuvien.ued.udn.vn/handle/TVDHSPDN_123456789/10831-
dc.language.isovivi
dc.subjectCông nghệ hóavi
dc.titleNghiên cứu ảnh hưởng của nhiệt độ sấy đến thời gian và chất lượng một số rau quả sấyvi
dc.typeArticlevi
Appears in Collections:Hóa học (TC)

Files in This Item:
There are no files associated with this item.


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.

Google Scholar TM

Check...