Please use this identifier to cite or link to this item: http://thuvien.ued.udn.vn/handle/TVDHSPDN_123456789/10833
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorĐàm Sao, Mai,...vi
dc.date.accessioned2015-08-13T08:13:25Z-
dc.date.available2015-08-13T08:13:25Z-
dc.date.issued2010vi
dc.identifier.citationTS. Viện Công nghệSinh học và Thực phẩm, Đại học Công nghiệp Tp.HCMvi
dc.identifier.urihttp://thuvien.ued.udn.vn/handle/TVDHSPDN_123456789/10833-
dc.language.isovivi
dc.subjectHóa thực phẩmvi
dc.subjectChế biến Thực phẩmvi
dc.subjectQuả điềuvi
dc.titletối ưu hóa một số phương pháp khử chát dịch nước ép từ quả điềuvi
dc.typeWorking Papervi
Appears in Collections:Hóa học (TC)

Files in This Item:
There are no files associated with this item.


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.

Google Scholar TM

Check...