Please use this identifier to cite or link to this item:
http://thuvien.ued.udn.vn/handle/TVDHSPDN_123456789/10833
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Đàm Sao, Mai,... | vi |
dc.date.accessioned | 2015-08-13T08:13:25Z | - |
dc.date.available | 2015-08-13T08:13:25Z | - |
dc.date.issued | 2010 | vi |
dc.identifier.citation | TS. Viện Công nghệSinh học và Thực phẩm, Đại học Công nghiệp Tp.HCM | vi |
dc.identifier.uri | http://thuvien.ued.udn.vn/handle/TVDHSPDN_123456789/10833 | - |
dc.language.iso | vi | vi |
dc.subject | Hóa thực phẩm | vi |
dc.subject | Chế biến Thực phẩm | vi |
dc.subject | Quả điều | vi |
dc.title | tối ưu hóa một số phương pháp khử chát dịch nước ép từ quả điều | vi |
dc.type | Working Paper | vi |
Appears in Collections: | Hóa học (TC) |
Files in This Item:
There are no files associated with this item.
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.