Please use this identifier to cite or link to this item: http://thuvien.ued.udn.vn/handle/TVDHSPDN_123456789/10835
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorDương Thị, Hoànvi
dc.contributor.authorNguyễn Thị Bích, Thủyvi
dc.date.accessioned2015-08-13T08:13:25Z-
dc.date.available2015-08-13T08:13:25Z-
dc.date.issued2011vi
dc.identifier.citationTạp chí Khoa học và Phát tri ển 2011: T ập 9, số 3: 431-438vi
dc.identifier.urihttp://thuvien.ued.udn.vn/handle/TVDHSPDN_123456789/10835-
dc.language.isovivi
dc.subjectCông nghệ hóavi
dc.titleNâng cao chất lượng và tuổi thọ bảo quản của rau cải chip xanh (BRASSICA CHINENSIS L.) bằng phương pháp bảo quản lạnhvi
dc.typeArticlevi
Appears in Collections:Hóa học (TC)

Files in This Item:
There are no files associated with this item.


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.

Google Scholar TM

Check...