Please use this identifier to cite or link to this item:
http://thuvien.ued.udn.vn/handle/TVDHSPDN_123456789/10835
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Dương Thị, Hoàn | vi |
dc.contributor.author | Nguyễn Thị Bích, Thủy | vi |
dc.date.accessioned | 2015-08-13T08:13:25Z | - |
dc.date.available | 2015-08-13T08:13:25Z | - |
dc.date.issued | 2011 | vi |
dc.identifier.citation | Tạp chí Khoa học và Phát tri ển 2011: T ập 9, số 3: 431-438 | vi |
dc.identifier.uri | http://thuvien.ued.udn.vn/handle/TVDHSPDN_123456789/10835 | - |
dc.language.iso | vi | vi |
dc.subject | Công nghệ hóa | vi |
dc.title | Nâng cao chất lượng và tuổi thọ bảo quản của rau cải chip xanh (BRASSICA CHINENSIS L.) bằng phương pháp bảo quản lạnh | vi |
dc.type | Article | vi |
Appears in Collections: | Hóa học (TC) |
Files in This Item:
There are no files associated with this item.
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.