Please use this identifier to cite or link to this item: http://thuvien.ued.udn.vn/handle/TVDHSPDN_123456789/10858
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorNguyễn Thị, Lanvi
dc.contributor.authorLê Thị Lạc, Quyênvi
dc.date.accessioned2015-08-13T08:16:18Z-
dc.date.available2015-08-13T08:16:18Z-
dc.date.issued2010vi
dc.identifier.urihttp://thuvien.ued.udn.vn/handle/TVDHSPDN_123456789/10858-
dc.language.isovivi
dc.publisherTrường Đại học Bách Khoa, Đại học Đà Nẵngvi
dc.subjectNông sinh họcvi
dc.subjectQuả dâu Hội Anvi
dc.titleNghiên cứu ảnh hưởng của hệ dung môi đến khả năng chiết tách chất màu ANTHOCYANIN độ màu cao từ quả dâu Hội Anvi
dc.typeArticlevi
Appears in Collections:Công nghệ sinh học (TC)

Files in This Item:
There are no files associated with this item.


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.

Google Scholar TM

Check...