Please use this identifier to cite or link to this item:
http://thuvien.ued.udn.vn/handle/TVDHSPDN_123456789/10858
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Nguyễn Thị, Lan | vi |
dc.contributor.author | Lê Thị Lạc, Quyên | vi |
dc.date.accessioned | 2015-08-13T08:16:18Z | - |
dc.date.available | 2015-08-13T08:16:18Z | - |
dc.date.issued | 2010 | vi |
dc.identifier.uri | http://thuvien.ued.udn.vn/handle/TVDHSPDN_123456789/10858 | - |
dc.language.iso | vi | vi |
dc.publisher | Trường Đại học Bách Khoa, Đại học Đà Nẵng | vi |
dc.subject | Nông sinh học | vi |
dc.subject | Quả dâu Hội An | vi |
dc.title | Nghiên cứu ảnh hưởng của hệ dung môi đến khả năng chiết tách chất màu ANTHOCYANIN độ màu cao từ quả dâu Hội An | vi |
dc.type | Article | vi |
Appears in Collections: | Công nghệ sinh học (TC) |
Files in This Item:
There are no files associated with this item.
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.