Please use this identifier to cite or link to this item: http://thuvien.ued.udn.vn/handle/TVDHSPDN_123456789/30726
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorPhạm Thành Tháivi
dc.date.accessioned2018-05-23T02:05:56Z-
dc.date.available2018-05-23T02:05:56Z-
dc.date.issued2013vi
dc.identifier.urihttp://thuvien.ued.udn.vn/handle/TVDHSPDN_123456789/30726-
dc.language.isovivi
dc.publisherĐại học Kinh tế Quốc dânvi
dc.subjectKinh tếvi
dc.titleNghiên cứu cấu trúc các sản phẩm thịt và cá - NC Thực nghiệm theo tiếp cận kinh tế lượng cho trường hợp VNvi
Appears in Collections:LATS Khoa học xã hội

Files in This Item:

 Sign in to read

If the system does not display after logging in, please press F5 to refresh.



Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.

Google Scholar TM

Check...