Please use this identifier to cite or link to this item: http://thuvien.ued.udn.vn/handle/TVDHSPDN_123456789/31016
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.advisorTS. Trịnh Thị, Hồngvi
dc.contributor.authorNguyễn Trương Bảo, Trânvi
dc.date.accessioned2018-05-23T02:16:53Z-
dc.date.available2018-05-23T02:16:53Z-
dc.date.issued2007vi
dc.identifier.urihttp://thuvien.ued.udn.vn/handle/TVDHSPDN_123456789/31016-
dc.language.isovivi
dc.publisherĐại học Sư phạm TP. Hồ Chí Minhvi
dc.subjectVi sinh vật họcvi
dc.subjectCông nghệ lên menvi
dc.subjectGiấm trái câyvi
dc.titleChọn giống vi khuẩn và khảo sát một số điều kiện lên men ACETIC để làm giấm trái câyvi
dc.typeThesisvi
Appears in Collections:LV_Khoa học Tự nhiên

Files in This Item:

 Sign in to read

If the system does not display after logging in, please press F5 to refresh.



Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.

Google Scholar TM

Check...