Please use this identifier to cite or link to this item:
http://thuvien.ued.udn.vn/handle/TVDHSPDN_123456789/31040
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.advisor | TS. Trần Linh, Thước | vi |
dc.contributor.author | Nguyễn Thái, Thủy | vi |
dc.date.accessioned | 2018-05-23T02:17:03Z | - |
dc.date.available | 2018-05-23T02:17:03Z | - |
dc.date.issued | 2000 | vi |
dc.identifier.uri | http://thuvien.ued.udn.vn/handle/TVDHSPDN_123456789/31040 | - |
dc.language.iso | vi | vi |
dc.publisher | Đại học Khoa học Tự nhiên TP. HCM | vi |
dc.subject | Vi sinh học | vi |
dc.title | Nghiên cứu sử dụng nước mắm làm nguồn đạm hữu cơ trong lên men công nghiệp Glutamic Acid | vi |
dc.type | Thesis | vi |
Appears in Collections: | LV_Khoa học Tự nhiên |
Files in This Item:
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.