Please use this identifier to cite or link to this item:
http://thuvien.ued.udn.vn/handle/TVDHSPDN_123456789/31582
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.advisor | PGS.TS. Nguyễn Đức, Lượng | vi |
dc.contributor.author | Nguyễn Thị Mỹ, Nhung | vi |
dc.date.accessioned | 2018-05-23T02:20:47Z | - |
dc.date.available | 2018-05-23T02:20:47Z | - |
dc.date.issued | 2005 | vi |
dc.identifier.uri | http://thuvien.ued.udn.vn/handle/TVDHSPDN_123456789/31582 | - |
dc.language.iso | vi | vi |
dc.publisher | Đại học Sư phạm TP. Hồ Chí Minh | vi |
dc.subject | Vi sinh vật học | vi |
dc.subject | Hóa sinh học | vi |
dc.subject | Nem chua | vi |
dc.title | Nghiên cứu và cải tiến kỹ thuật sản xuất và bảo quản để nâng cao chất lượng nem chua | vi |
dc.type | Thesis | vi |
Appears in Collections: | LV_Khoa học Tự nhiên |
Files in This Item:
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.