Please use this identifier to cite or link to this item: http://thuvien.ued.udn.vn/handle/TVDHSPDN_123456789/31582
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.advisorPGS.TS. Nguyễn Đức, Lượngvi
dc.contributor.authorNguyễn Thị Mỹ, Nhungvi
dc.date.accessioned2018-05-23T02:20:47Z-
dc.date.available2018-05-23T02:20:47Z-
dc.date.issued2005vi
dc.identifier.urihttp://thuvien.ued.udn.vn/handle/TVDHSPDN_123456789/31582-
dc.language.isovivi
dc.publisherĐại học Sư phạm TP. Hồ Chí Minhvi
dc.subjectVi sinh vật họcvi
dc.subjectHóa sinh họcvi
dc.subjectNem chuavi
dc.titleNghiên cứu và cải tiến kỹ thuật sản xuất và bảo quản để nâng cao chất lượng nem chuavi
dc.typeThesisvi
Appears in Collections:LV_Khoa học Tự nhiên

Files in This Item:

 Sign in to read

If the system does not display after logging in, please press F5 to refresh.



Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.

Google Scholar TM

Check...