Please use this identifier to cite or link to this item: http://thuvien.ued.udn.vn/handle/TVDHSPDN_123456789/31640
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.advisorTrần, Như Khuyên, PGS.TS.vi
dc.contributor.authorNguyễn, Đình Đứcvi
dc.date.accessioned2018-05-23T02:21:10Z-
dc.date.available2018-05-23T02:21:10Z-
dc.date.issued2009vi
dc.identifier.urihttp://thuvien.ued.udn.vn/handle/TVDHSPDN_123456789/31640-
dc.language.isovivi
dc.publisherTrường Đại học Nông nghiệp Hà Nộivi
dc.subjectKỹ thuật sấyvi
dc.subjectLong nhãnvi
dc.titleNghiên cứu ảnh hưởng của quá trình sấy đến chất lượng sản phẩm long nhãn xuát khẩuvi
dc.typeThesisvi
Appears in Collections:LV_Khoa học Tự nhiên

Files in This Item:

 Sign in to read

If the system does not display after logging in, please press F5 to refresh.



Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.

Google Scholar TM

Check...