Please use this identifier to cite or link to this item: http://thuvien.ued.udn.vn/handle/TVDHSPDN_123456789/34143
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorVũ, Đình Quyềnvi
dc.date.accessioned2018-05-23T04:26:19Z-
dc.date.available2018-05-23T04:26:19Z-
dc.date.issued2006vi
dc.identifier.urihttp://thuvien.ued.udn.vn/handle/TVDHSPDN_123456789/34143-
dc.descriptionHà Nội: Lao động-xã hội, 2006.vi
dc.description.abstractNhững quy định pháp luật mới nhất về vệ sinh an toàn thực phẩm. Tiêu chuẩn kỹ thuật thực phẩm.vi
dc.language.isovivi
dc.titleHướng dẫn thực hiện công tác vệ sinh an toàn thực phẩmvi
dc.typeBookvi
Appears in Collections:Hóa học

Files in This Item:

 Sign in to read

If the system does not display after logging in, please press F5 to refresh.



Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.

Google Scholar TM

Check...