Please use this identifier to cite or link to this item:
http://thuvien.ued.udn.vn/handle/TVDHSPDN_123456789/34167
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Chu, Thị Thơm | vi |
dc.date.accessioned | 2018-05-23T04:26:30Z | - |
dc.date.available | 2018-05-23T04:26:30Z | - |
dc.date.issued | 2006 | vi |
dc.identifier.uri | http://thuvien.ued.udn.vn/handle/TVDHSPDN_123456789/34167 | - |
dc.description | Hà Nội: lao động, 2006 | vi |
dc.description.abstract | Thu nhận sữa, chế biến sữa, kem, pho mat, sữa chua, bơ, sản phẩm lên men | vi |
dc.language.iso | vi | vi |
dc.title | Giá trị dinh dưỡng và phương pháp chế biến sữa | vi |
dc.type | Book | vi |
Appears in Collections: | Hóa học |
Files in This Item:
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.