Please use this identifier to cite or link to this item:
http://thuvien.ued.udn.vn/handle/TVDHSPDN_123456789/34454
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | GS.TSKH. Nguyễn, Bin | vi |
dc.date.accessioned | 2018-05-23T04:28:26Z | - |
dc.date.available | 2018-05-23T04:28:26Z | - |
dc.date.issued | 2005 | vi |
dc.identifier.uri | http://thuvien.ued.udn.vn/handle/TVDHSPDN_123456789/34454 | - |
dc.language.iso | vi | vi |
dc.publisher | Khoa học Kỹ thuật | vi |
dc.subject | Công nghệ hóa thực phẩm | vi |
dc.title | Các quá trình thiết bị trong công nghệ hóa chất và thực phẩm - Tập 4 : Phần riêng dưới tác dụng của nhiệt (chưng luyện, hấp thụ, hấp phụ, trích ly, kết tinh, sấy) | vi |
dc.type | Book | vi |
Appears in Collections: | Hóa học |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
TL020.pdf | 12.29 MB | Adobe PDF | Sign in to read |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.