Please use this identifier to cite or link to this item: http://thuvien.ued.udn.vn/handle/TVDHSPDN_123456789/36864
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorNguyễn, Thu Dungvi
dc.date.accessioned2018-05-23T07:05:59Z-
dc.date.available2018-05-23T07:05:59Z-
dc.date.issued2004vi
dc.identifier.urihttp://thuvien.ued.udn.vn/handle/TVDHSPDN_123456789/36864-
dc.descriptionHà Nội: văn hóa thông tin, 2004. - 192 trang.vi
dc.description.abstractGiới thiệu công thức và cách pha chế các loại bánh bông lan, bánh mì, bánh gịn, bánh nhiều lớp, bánh suvi
dc.language.isovivi
dc.titleBánh tây phương [Kỹ thuật làm bánh tây phương]vi
dc.typeBookvi
Appears in Collections:Văn hóa

Files in This Item:

 Sign in to read

If the system does not display after logging in, please press F5 to refresh.



Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.

Google Scholar TM

Check...