Please use this identifier to cite or link to this item: http://thuvien.ued.udn.vn/handle/TVDHSPDN_123456789/36864
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorNguyễn, Thu Dungvi
dc.date.accessioned2018-05-23T07:05:59Z-
dc.date.available2018-05-23T07:05:59Z-
dc.date.issued2004vi
dc.identifier.urihttp://thuvien.ued.udn.vn/handle/TVDHSPDN_123456789/36864-
dc.descriptionHà Nội: văn hóa thông tin, 2004. - 192 trang.vi
dc.description.abstractGiới thiệu công thức và cách pha chế các loại bánh bông lan, bánh mì, bánh gịn, bánh nhiều lớp, bánh suvi
dc.language.isovivi
dc.titleBánh tây phương [Kỹ thuật làm bánh tây phương]vi
dc.typeBookvi
Appears in Collections:Văn hóa

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
00000027993.pdf455.97 MBAdobe PDFThumbnail
 Sign in to read


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.

Google Scholar TM

Check...