Please use this identifier to cite or link to this item:
http://thuvien.ued.udn.vn/handle/TVDHSPDN_123456789/36883
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Trường Đại Học Thương Mại Hà Nội | vi |
dc.date.accessioned | 2018-05-23T07:06:30Z | - |
dc.date.available | 2018-05-23T07:06:30Z | - |
dc.date.issued | 2005 | vi |
dc.identifier.uri | http://thuvien.ued.udn.vn/handle/TVDHSPDN_123456789/36883 | - |
dc.description | 555 món ăn Việt Nam. Kỹ thuật chế biến và giá trị dinh dưỡng. - Hà Nội: Thống kê, 2005. | vi |
dc.description.abstract | Hướng dẫn cách gói bánh chưng. | vi |
dc.language.iso | vi | vi |
dc.title | Bánh chưng | vi |
dc.type | Book | vi |
Appears in Collections: | Văn hóa |
Files in This Item:
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.