Please use this identifier to cite or link to this item: http://thuvien.ued.udn.vn/handle/TVDHSPDN_123456789/36951
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorLê, Thanh Xuânvi
dc.date.accessioned2018-05-23T07:08:14Z-
dc.date.available2018-05-23T07:08:14Z-
dc.date.issued2004vi
dc.identifier.urihttp://thuvien.ued.udn.vn/handle/TVDHSPDN_123456789/36951-
dc.descriptionHà Nội: thanh niên, 2004.vi
dc.description.abstractHướng dẫn kỹ thuật chế biên từ khâu chuẩn bị nguyên liệu, chế biến, bày bànvi
dc.language.isovivi
dc.titleTHUẬT CHẾ BIẾN CÁC MÓN LẨU VÀ SÚPvi
dc.typeBookvi
Appears in Collections:Văn hóa

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
00000024997.pdf7.14 MBAdobe PDFThumbnail
 Sign in to read


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.

Google Scholar TM

Check...