Please use this identifier to cite or link to this item: http://thuvien.ued.udn.vn/handle/TVDHSPDN_123456789/36977
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorTrường Đại Học Thương Mại Hà Nộivi
dc.date.accessioned2018-05-23T07:08:55Z-
dc.date.available2018-05-23T07:08:55Z-
dc.date.issued2005vi
dc.identifier.urihttp://thuvien.ued.udn.vn/handle/TVDHSPDN_123456789/36977-
dc.descriptionTái bản có sửa chữa và bổ sung. - Hà Nội: Thống kê, 2005.vi
dc.description.abstractKỹ thuật chế biến.vi
dc.language.isovivi
dc.title555 món ăn Việt Nam. Kỹ thuật chế biến và giá trị dinh dưỡng [Ẩm thực Việt Nam. Kỹ thuật chế biến món ăn Việt Nam]vi
dc.typeBookvi
Appears in Collections:Văn hóa

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
000000722.pdf18.08 MBAdobe PDFThumbnail
 Sign in to read


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.

Google Scholar TM

Check...