Please use this identifier to cite or link to this item: http://thuvien.ued.udn.vn/handle/TVDHSPDN_123456789/36977
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorTrường Đại Học Thương Mại Hà Nộivi
dc.date.accessioned2018-05-23T07:08:55Z-
dc.date.available2018-05-23T07:08:55Z-
dc.date.issued2005vi
dc.identifier.urihttp://thuvien.ued.udn.vn/handle/TVDHSPDN_123456789/36977-
dc.descriptionTái bản có sửa chữa và bổ sung. - Hà Nội: Thống kê, 2005.vi
dc.description.abstractKỹ thuật chế biến.vi
dc.language.isovivi
dc.title555 món ăn Việt Nam. Kỹ thuật chế biến và giá trị dinh dưỡng [Ẩm thực Việt Nam. Kỹ thuật chế biến món ăn Việt Nam]vi
dc.typeBookvi
Appears in Collections:Văn hóa

Files in This Item:

 Sign in to read

If the system does not display after logging in, please press F5 to refresh.



Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.

Google Scholar TM

Check...