Please use this identifier to cite or link to this item: http://thuvien.ued.udn.vn/handle/TVDHSPDN_123456789/42362
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorLê, Hồng Mậnvi
dc.date.accessioned2018-05-24T03:30:38Z-
dc.date.available2018-05-24T03:30:38Z-
dc.date.issued2001vi
dc.identifier.urihttp://thuvien.ued.udn.vn/handle/TVDHSPDN_123456789/42362-
dc.descriptionNXB Nông nghiệp, H., 2001. - 122 trangvi
dc.description.abstractCác nguyên liệu chính. Công thức phối trộn. Vệ sinh và bảo quản thức ăn.vi
dc.language.isovivi
dc.titleTiêu chuẩn dinh dưỡng và công thức phối trộn thức ăn lợnvi
dc.typeBookvi
Appears in Collections:Nông nghiệp

Files in This Item:

 Sign in to read

If the system does not display after logging in, please press F5 to refresh.



Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.

Google Scholar TM

Check...