Please use this identifier to cite or link to this item: http://thuvien.ued.udn.vn/handle/TVDHSPDN_123456789/42682
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorLê, Minh Hoàngvi
dc.date.accessioned2018-05-24T03:34:43Z-
dc.date.available2018-05-24T03:34:43Z-
dc.date.issued2001vi
dc.identifier.urihttp://thuvien.ued.udn.vn/handle/TVDHSPDN_123456789/42682-
dc.descriptionNXB Văn Hoá dân tộc, H., 2001. - 140 trangvi
dc.description.abstractCông thức và kỹ thuật chế biếnvi
dc.language.isovivi
dc.titleChế biến thức ăn gia súc gia cầm.Thức ăn khô xanh, bột cây cỏ, phụ phế phẩm nông nghiệp.vi
dc.typeBookvi
Appears in Collections:Nông nghiệp

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
0000002633.pdf8.05 MBAdobe PDFThumbnail
 Sign in to read


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.

Google Scholar TM

Check...