Please use this identifier to cite or link to this item: http://thuvien.ued.udn.vn/handle/TVDHSPDN_123456789/43002
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorChu, Thị Thơmvi
dc.date.accessioned2018-05-24T03:37:22Z-
dc.date.available2018-05-24T03:37:22Z-
dc.date.issued2006vi
dc.identifier.urihttp://thuvien.ued.udn.vn/handle/TVDHSPDN_123456789/43002-
dc.descriptionHà Nội: lao động, 2006.vi
dc.description.abstractVi sinh vật và bảo quản thực phẩm. Các phương pháp bảo quản thủy sản. Vệ sinh chế biến thủy sản. Một số chất bảo quản thủy sảnvi
dc.language.isovivi
dc.titlePhương pháp bảo quản và chế biến thủy sảnvi
dc.typeBookvi
Appears in Collections:Nông nghiệp

Files in This Item:

 Sign in to read

If the system does not display after logging in, please press F5 to refresh.



Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.

Google Scholar TM

Check...