Please use this identifier to cite or link to this item: http://thuvien.ued.udn.vn/handle/TVDHSPDN_123456789/43002
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorChu, Thị Thơmvi
dc.date.accessioned2018-05-24T03:37:22Z-
dc.date.available2018-05-24T03:37:22Z-
dc.date.issued2006vi
dc.identifier.urihttp://thuvien.ued.udn.vn/handle/TVDHSPDN_123456789/43002-
dc.descriptionHà Nội: lao động, 2006.vi
dc.description.abstractVi sinh vật và bảo quản thực phẩm. Các phương pháp bảo quản thủy sản. Vệ sinh chế biến thủy sản. Một số chất bảo quản thủy sảnvi
dc.language.isovivi
dc.titlePhương pháp bảo quản và chế biến thủy sảnvi
dc.typeBookvi
Appears in Collections:Nông nghiệp

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
00000051141.pdf8.74 MBAdobe PDFThumbnail
 Sign in to read


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.

Google Scholar TM

Check...