Please use this identifier to cite or link to this item: http://thuvien.ued.udn.vn/handle/TVDHSPDN_123456789/43626
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorNguyễn Thị, Đà,...vi
dc.date.accessioned2018-05-24T04:13:35Z-
dc.date.available2018-05-24T04:13:35Z-
dc.date.issued2008vi
dc.identifier.citationTạp chí khoa học và công nghệ Tập 46 , số 5,2009vi
dc.identifier.urihttp://thuvien.ued.udn.vn/handle/TVDHSPDN_123456789/43626-
dc.language.isovivi
dc.subjectVi sinh vật họcvi
dc.subjectVi khuẩn lacticvi
dc.titleMột số tính chất của Bacteriocin được tổng hợp bởi vi khuẩn lactic phân lập từ sữa bò tươivi
dc.typeArticlevi
Appears in Collections:Công nghệ sinh học (TC)

Files in This Item:

 Sign in to read

If the system does not display after logging in, please press F5 to refresh.



Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.

Google Scholar TM

Check...