Please use this identifier to cite or link to this item:
http://thuvien.ued.udn.vn/handle/TVDHSPDN_123456789/43663
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Hoàng Thu, Hà | vi |
dc.contributor.author | Phạm Thị Trân, Châu | vi |
dc.date.accessioned | 2018-05-24T04:13:47Z | - |
dc.date.available | 2018-05-24T04:13:47Z | - |
dc.date.issued | 2007 | vi |
dc.identifier.citation | Tạp chí Khoa học ĐHQGHN, Khoa học Tự nhiên và Công nghệ T 23, Số 1, 2007 | vi |
dc.identifier.uri | http://thuvien.ued.udn.vn/handle/TVDHSPDN_123456789/43663 | - |
dc.language.iso | vi | vi |
dc.subject | Hóa sinh học | vi |
dc.subject | Hạt thanh long | vi |
dc.title | Nghiên cứu các chát ức chế tripxin (ti) và kimotripxin (KI) của hạt thanh long (HYLOCEREUS UNDATUS (Haw.) Britton & Rose) | vi |
dc.type | Article | vi |
Appears in Collections: | Công nghệ sinh học (TC) |
Files in This Item:
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.