Please use this identifier to cite or link to this item: http://thuvien.ued.udn.vn/handle/TVDHSPDN_123456789/43693
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorHoàng Thu, Hàvi
dc.contributor.authorPhạm Thị Trân, Châuvi
dc.date.accessioned2018-05-24T04:13:57Z-
dc.date.available2018-05-24T04:13:57Z-
dc.date.issued2008vi
dc.identifier.citationTạp chí Khoa học ĐHQGHN, Khoa học Tự nhiên và Công nghệ 24 (2008) 261-270vi
dc.identifier.urihttp://thuvien.ued.udn.vn/handle/TVDHSPDN_123456789/43693-
dc.language.isovivi
dc.subjectHóa sinh họcvi
dc.subjectCây tô mộcvi
dc.titleNghiên cứu điều tra các chất ức chế proteinase ở các sản phẩm khác nhau của thân và hạt cây tô mộc (Caesalpinia sappan L.)vi
dc.typeArticlevi
Appears in Collections:Công nghệ sinh học (TC)

Files in This Item:

 Sign in to read

If the system does not display after logging in, please press F5 to refresh.



Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.

Google Scholar TM

Check...