Please use this identifier to cite or link to this item: http://thuvien.ued.udn.vn/handle/TVDHSPDN_123456789/43820
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorNguyễn Thạch, Minhvi
dc.contributor.authorTrịnh Xuân, Ngọvi
dc.date.accessioned2018-05-24T04:14:40Z-
dc.date.available2018-05-24T04:14:40Z-
dc.date.issued2008vi
dc.identifier.citationTạp chí Khoa học và Phát triển 2008: Tập VI, Số 6: 578-583vi
dc.identifier.urihttp://thuvien.ued.udn.vn/handle/TVDHSPDN_123456789/43820-
dc.language.isovivi
dc.subjectHóa sinh họcvi
dc.subjectCây lúavi
dc.titleSự thay đổi của NIT¥ AMINOACID (Na.a) trong quá trình sản xuất mailt lúavi
dc.typeArticlevi
Appears in Collections:Công nghệ sinh học (TC)

Files in This Item:

 Sign in to read

If the system does not display after logging in, please press F5 to refresh.



Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.

Google Scholar TM

Check...