Please use this identifier to cite or link to this item: http://thuvien.ued.udn.vn/handle/TVDHSPDN_123456789/43927
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorMai Văn Phôvi
dc.date.accessioned2018-05-24T04:15:15Z-
dc.date.available2018-05-24T04:15:15Z-
dc.date.issued2011vi
dc.identifier.citationTạp chí Nghiên cứu và Phát triển, số 5 (88). 2011vi
dc.identifier.urihttp://thuvien.ued.udn.vn/handle/TVDHSPDN_123456789/43927-
dc.language.isovivi
dc.subjectThực vật họcvi
dc.titleCác loài thuộc chi củ nâu có giá trị làm thuốc và thực phẩm ở tỉnh Thừa Thiên Huếvi
dc.typeArticlevi
Appears in Collections:Công nghệ sinh học (TC)

Files in This Item:

 Sign in to read

If the system does not display after logging in, please press F5 to refresh.



Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.

Google Scholar TM

Check...