Please use this identifier to cite or link to this item: http://thuvien.ued.udn.vn/handle/TVDHSPDN_123456789/43942
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorNguyễn Tuấn Sơnvi
dc.date.accessioned2018-05-24T04:15:20Z-
dc.date.available2018-05-24T04:15:20Z-
dc.date.issued2009vi
dc.identifier.citationTạp chí Khoa học và Phát triển 2009: Tập 7, số 3: 377 - 386vi
dc.identifier.urihttp://thuvien.ued.udn.vn/handle/TVDHSPDN_123456789/43942-
dc.language.isovivi
dc.subjectSản xuất ngôvi
dc.subjectThức ăn chăn nuôivi
dc.titleĐánh giá khả năng cạnh tranh của sản xuất ngô và đậu tương làm nguyên liệu chế biến thức ăn chăn nuôi ở Việt Namvi
dc.typeArticlevi
Appears in Collections:Công nghệ sinh học (TC)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
148.pdf425.34 kBAdobe PDFThumbnail
 Sign in to read


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.

Google Scholar TM

Check...