Please use this identifier to cite or link to this item: http://thuvien.ued.udn.vn/handle/TVDHSPDN_123456789/43942
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorNguyễn Tuấn Sơnvi
dc.date.accessioned2018-05-24T04:15:20Z-
dc.date.available2018-05-24T04:15:20Z-
dc.date.issued2009vi
dc.identifier.citationTạp chí Khoa học và Phát triển 2009: Tập 7, số 3: 377 - 386vi
dc.identifier.urihttp://thuvien.ued.udn.vn/handle/TVDHSPDN_123456789/43942-
dc.language.isovivi
dc.subjectSản xuất ngôvi
dc.subjectThức ăn chăn nuôivi
dc.titleĐánh giá khả năng cạnh tranh của sản xuất ngô và đậu tương làm nguyên liệu chế biến thức ăn chăn nuôi ở Việt Namvi
dc.typeArticlevi
Appears in Collections:Công nghệ sinh học (TC)

Files in This Item:

 Sign in to read

If the system does not display after logging in, please press F5 to refresh.



Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.

Google Scholar TM

Check...