Please use this identifier to cite or link to this item: http://thuvien.ued.udn.vn/handle/TVDHSPDN_123456789/44017
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorNguyễn Thị, Tỵ,...vi
dc.date.accessioned2018-05-24T04:15:44Z-
dc.date.available2018-05-24T04:15:44Z-
dc.date.issued2003vi
dc.identifier.citationTạp chí Sinh học 71-76vi
dc.identifier.urihttp://thuvien.ued.udn.vn/handle/TVDHSPDN_123456789/44017-
dc.language.isovivi
dc.subjectHóa sinh họcvi
dc.titleThành phần axít amin và giá trị dinh dưỡng của protein trong hạt một số giống vừng địa phương và ngoại nhập ở Việt Namvi
dc.typeArticlevi
Appears in Collections:Công nghệ sinh học (TC)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
71-76.pdf5.57 MBAdobe PDFThumbnail
 Sign in to read


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.

Google Scholar TM

Check...