Please use this identifier to cite or link to this item: http://thuvien.ued.udn.vn/handle/TVDHSPDN_123456789/44017
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorNguyễn Thị, Tỵ,...vi
dc.date.accessioned2018-05-24T04:15:44Z-
dc.date.available2018-05-24T04:15:44Z-
dc.date.issued2003vi
dc.identifier.citationTạp chí Sinh học 71-76vi
dc.identifier.urihttp://thuvien.ued.udn.vn/handle/TVDHSPDN_123456789/44017-
dc.language.isovivi
dc.subjectHóa sinh họcvi
dc.titleThành phần axít amin và giá trị dinh dưỡng của protein trong hạt một số giống vừng địa phương và ngoại nhập ở Việt Namvi
dc.typeArticlevi
Appears in Collections:Công nghệ sinh học (TC)

Files in This Item:

 Sign in to read

If the system does not display after logging in, please press F5 to refresh.



Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.

Google Scholar TM

Check...