Please use this identifier to cite or link to this item: http://thuvien.ued.udn.vn/handle/TVDHSPDN_123456789/55939
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorTrần, Cao Sơn-
dc.contributor.authorLê, Thị Hồng Hảo-
dc.contributor.authorNguyễn, Thị Tâm-
dc.date.accessioned2019-09-25T02:00:06Z-
dc.date.available2019-09-25T02:00:06Z-
dc.date.issued2016-04-
dc.identifier.urihttp://thuvien.ued.udn.vn/handle/TVDHSPDN_123456789/55939-
dc.descriptionTạp chí phân tích Hóa, Lý và Sinh học - Tập 21, Số 4/2016vi
dc.language.isovivi
dc.publisherTạp chí phân tích Hóa, Lý và Sinh họcvi
dc.subject16 Hydrocarbon thơm đa võngvi
dc.subjectSản phẩm thịtvi
dc.subjectSắc ký khí khối phổ 2 lần (GC-MS/MS)vi
dc.subjectPAHsvi
dc.subjectGC-MS/MSvi
dc.subjectQuEChERSvi
dc.subjectMeatvi
dc.titleXác định đồng thời 16 Hydrocarbon thơm đa võng trong thịt và sản phẩm thịt bằng sắc ký khí khối phổ 2 lần (GC-MS/MS).vi
dc.title.alternativeSIMULTANEOUS DETERMINATION OF 16 POLYAROMATIC HYDROCARBONS IN MEAT AND MEAT PRODUCTS BY GAS CHROMATOGRAPHY TANDEM MASS SPECTROMETRYvi
dc.typeArticlevi
Appears in Collections:Hóa học (TC)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
TRẦN CAO SƠN.pdfToàn văn377.92 kBAdobe PDFThumbnail
 Sign in to read


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.