Please use this identifier to cite or link to this item: http://thuvien.ued.udn.vn/handle/TVDHSPDN_123456789/55939
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorTrần, Cao Sơn-
dc.contributor.authorLê, Thị Hồng Hảo-
dc.contributor.authorNguyễn, Thị Tâm-
dc.date.accessioned2019-09-25T02:00:06Z-
dc.date.available2019-09-25T02:00:06Z-
dc.date.issued2016-04-
dc.identifier.urihttp://thuvien.ued.udn.vn/handle/TVDHSPDN_123456789/55939-
dc.descriptionTạp chí phân tích Hóa, Lý và Sinh học - Tập 21, Số 4/2016vi
dc.language.isovivi
dc.publisherTạp chí phân tích Hóa, Lý và Sinh họcvi
dc.subject16 Hydrocarbon thơm đa võngvi
dc.subjectSản phẩm thịtvi
dc.subjectSắc ký khí khối phổ 2 lần (GC-MS/MS)vi
dc.subjectPAHsvi
dc.subjectGC-MS/MSvi
dc.subjectQuEChERSvi
dc.subjectMeatvi
dc.titleXác định đồng thời 16 Hydrocarbon thơm đa võng trong thịt và sản phẩm thịt bằng sắc ký khí khối phổ 2 lần (GC-MS/MS).vi
dc.title.alternativeSIMULTANEOUS DETERMINATION OF 16 POLYAROMATIC HYDROCARBONS IN MEAT AND MEAT PRODUCTS BY GAS CHROMATOGRAPHY TANDEM MASS SPECTROMETRYvi
dc.typeArticlevi
Appears in Collections:Hóa học (TC)

Files in This Item:

 Sign in to read

If the system does not display after logging in, please press F5 to refresh.



Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.

Google Scholar TM

Check...