Please use this identifier to cite or link to this item: http://thuvien.ued.udn.vn/handle/TVDHSPDN_123456789/55962
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorNguyễn, Thị Thu Hằng-
dc.contributor.authorCao, Công Khánh-
dc.date.accessioned2019-09-25T03:22:54Z-
dc.date.available2019-09-25T03:22:54Z-
dc.date.issued2017-04-
dc.identifier.urihttp://thuvien.ued.udn.vn/handle/TVDHSPDN_123456789/55962-
dc.descriptionTạp chí phân tích Hóa, Lý và Sinh học – Tập 22, Số 4/2017vi
dc.language.isovivi
dc.publisherTạp chí phân tích Hóa, Lý và Sinh họcvi
dc.subjectSilymarinvi
dc.subjectThực phẩm chức năngvi
dc.subjectSắc ký lỏng hiệu năng cao (HPLC)vi
dc.titleNghiên cứu xác định hàm lượng một số chất nhóm Silymarin trong thực phẩm chức năng bằng sắc ký lỏng hiệu năng cao (HPLC)vi
dc.typeArticlevi
Appears in Collections:Hóa học (TC)

Files in This Item:

 Sign in to read

If the system does not display after logging in, please press F5 to refresh.



Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.

Google Scholar TM

Check...