Please use this identifier to cite or link to this item: http://thuvien.ued.udn.vn/handle/TVDHSPDN_123456789/56177
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorĐoàn, Thị Bắc-
dc.contributor.authorLê, Tất Khương-
dc.contributor.authorKouichi, Omura-
dc.date.accessioned2019-10-22T07:07:38Z-
dc.date.available2019-10-22T07:07:38Z-
dc.date.issued2018-12-
dc.identifier.urihttp://thuvien.ued.udn.vn/handle/TVDHSPDN_123456789/56177-
dc.descriptionKhoa học và công nghệ Việt Nam số 60(12) 12.2018vi
dc.language.isovivi
dc.publisherKhoa học và công nghệ Việt Namvi
dc.subjectBảo quản lạnhvi
dc.subjectCông nghệ Hyokanvi
dc.subjectQuả camvi
dc.subjectValencia 2vi
dc.subjectCông nghệ thực phẩmvi
dc.titleẢnh hưởng của điều kiện bảo quản lạnh bằng công nghệ Hyokan đến chất lượng quả cam.vi
dc.typeArticlevi
Appears in Collections:Công nghệ sinh học (TC)

Files in This Item:

 Sign in to read

If the system does not display after logging in, please press F5 to refresh.



Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.

Google Scholar TM

Check...