Please use this identifier to cite or link to this item: http://thuvien.ued.udn.vn/handle/TVDHSPDN_123456789/56184
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorHoàng, Phương Lan-
dc.contributor.authorNguyễn, Thị Lan Anh-
dc.contributor.authorNguyễn, Hà Việt-
dc.date.accessioned2019-10-22T07:22:14Z-
dc.date.available2019-10-22T07:22:14Z-
dc.date.issued2018-03-
dc.identifier.urihttp://thuvien.ued.udn.vn/handle/TVDHSPDN_123456789/56184-
dc.descriptionKhoa học và công nghệ Việt Nam số 61(3) 3.2019vi
dc.language.isovivi
dc.publisherKhoa học Kỹ thuật và công nghệvi
dc.subjectLentinanvi
dc.subjectNấm hươngvi
dc.subjectβ-glucanvi
dc.subjectPolysacaritvi
dc.titleMột số điều kiện ảnh hưởng đến quá trình tách chiết Lentinan từ nấm hương khô Việt Nam.vi
dc.typeArticlevi
Appears in Collections:Hóa học (TC)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
HOÀNG PHƯƠNG LAN.pdfToàn văn391.5 kBAdobe PDFThumbnail
 Sign in to read


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.

Google Scholar TM

Check...