Vui lòng dùng định danh này để trích dẫn hoặc liên kết đến tài liệu này: http://thuvien.ued.udn.vn/handle/TVDHSPDN_123456789/57223
Nhan đề: Microbial Strategies for Vegetable Production
Tác giả: Zaidi, Almas, ed.
Khan, Mohammad Saghir, ed.
Từ khoá: Vegetables
Microbial Strategies
Năm xuất bản: 2017
Nhà xuất bản: Springer
Tóm tắt: Microbial Strategies for Vegetable Production edited by experts focuses on the fundamental and practical aspects of beneficial soil microbes employed commonly in the sustainable production of vegetables. This book further presents exceptional, simplified, and wide-ranging information on important soil microbiota which could be used to enhance the production of vegetables in different regions. The book deals with the application of microbial inoculants and many plant growth-promoting rhizobacteria (PGPR) including nitrogen-fixing and phosphate-solubilizing organisms in vegetable production. Even though there is no direct connection between nitrogen-fixing organisms and vegetables as reported for rhizobia and legumes, yet the recent developments in the use of nitrogen-fixing, plant growth-promoting rhizobacteria in sustainable production of vegetables have been sufficiently discussed.
Định danh: http://thuvien.ued.udn.vn/handle/TVDHSPDN_123456789/57223
ISBN: 978-3-319-54401-4
Bộ sưu tập: Biology

Các tập tin trong tài liệu này:
Tập tin Mô tả Kích thước Định dạng  
10.1007_978-3-319-54401-4.pdfbook2.52 MBAdobe PDFHình minh họa
 Đăng nhập để xem toàn văn


Khi sử dụng các tài liệu trong Thư viện số phải tuân thủ Luật bản quyền.

Google Scholar TM

Kiểm tra...