Please use this identifier to cite or link to this item: http://thuvien.ued.udn.vn/handle/TVDHSPDN_123456789/10470
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorNgô Doãn, Tàivi
dc.date.accessioned2015-08-13T08:11:34Z-
dc.date.available2015-08-13T08:11:34Z-
dc.date.issued2010vi
dc.identifier.citationTạp chí Khoa h ọc và Phát tri ển 2010: T ập 8, số 6: 1004 -1010vi
dc.identifier.urihttp://thuvien.ued.udn.vn/handle/TVDHSPDN_123456789/10470-
dc.language.isovivi
dc.subjectHóa thực phẩmvi
dc.titleẢnh hưởng của kỹ thuật sử lý làm mát chân không tới chất lượng rau cải chípvi
dc.typeArticlevi
Appears in Collections:Hóa học (TC)

Files in This Item:
There are no files associated with this item.


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.

Google Scholar TM

Check...