Please use this identifier to cite or link to this item: http://thuvien.ued.udn.vn/handle/TVDHSPDN_123456789/10775
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorTh.S Phan Thanh Binh, ...vi
dc.date.accessioned2015-08-13T08:13:07Z-
dc.date.available2015-08-13T08:13:07Z-
dc.date.issued2011vi
dc.identifier.citationBản tin Thông tin KH&CN Số 01/2011vi
dc.identifier.urihttp://thuvien.ued.udn.vn/handle/TVDHSPDN_123456789/10775-
dc.language.isovivi
dc.subjectHóa thực phẩmvi
dc.subjectHạt cacaovi
dc.titleKết quả nghiên cứu sử dụng chế phẩm có chứa ENZYME INVERTASE vào quá trình lên men hạt cacao để nâng cao chất lượng của hạtvi
dc.typeArticlevi
Appears in Collections:Hóa học (TC)

Files in This Item:
There are no files associated with this item.


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.

Google Scholar TM

Check...