Please use this identifier to cite or link to this item:
http://thuvien.ued.udn.vn/handle/TVDHSPDN_123456789/10802
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Nguyễn Xuân, Trạch,... | vi |
dc.date.accessioned | 2015-08-13T08:13:15Z | - |
dc.date.available | 2015-08-13T08:13:15Z | - |
dc.date.issued | 2011 | vi |
dc.identifier.citation | Tạp chí Khoa học và Phát triển 2012: Tập 10, số 1: 158 - 164 | vi |
dc.identifier.uri | http://thuvien.ued.udn.vn/handle/TVDHSPDN_123456789/10802 | - |
dc.language.iso | vi | vi |
dc.subject | Công nghệ hóa | vi |
dc.title | ẢNH HƯỞNG CỦA MỨC THAY THẾ THỨC ĂN VIÊN HỖN HỢP BẰNG RAU MUỐNG (IPOMOEA AQUATICA) TRONG KHẨU PHẦN ĐẾN HIỆU QUẢ SỬ DỤNG THỨC ĂN VÀ NĂNG SUẤT CỦA THỎ THỊT NEW ZEALAND | vi |
dc.type | Article | vi |
Appears in Collections: | Hóa học (TC) |
Files in This Item:
There are no files associated with this item.
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.