Please use this identifier to cite or link to this item: http://thuvien.ued.udn.vn/handle/TVDHSPDN_123456789/10802
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorNguyễn Xuân, Trạch,...vi
dc.date.accessioned2015-08-13T08:13:15Z-
dc.date.available2015-08-13T08:13:15Z-
dc.date.issued2011vi
dc.identifier.citationTạp chí Khoa học và Phát triển 2012: Tập 10, số 1: 158 - 164vi
dc.identifier.urihttp://thuvien.ued.udn.vn/handle/TVDHSPDN_123456789/10802-
dc.language.isovivi
dc.subjectCông nghệ hóavi
dc.titleẢNH HƯỞNG CỦA MỨC THAY THẾ THỨC ĂN VIÊN HỖN HỢP BẰNG RAU MUỐNG (IPOMOEA AQUATICA) TRONG KHẨU PHẦN ĐẾN HIỆU QUẢ SỬ DỤNG THỨC ĂN VÀ NĂNG SUẤT CỦA THỎ THỊT NEW ZEALANDvi
dc.typeArticlevi
Appears in Collections:Hóa học (TC)

Files in This Item:
There are no files associated with this item.


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.

Google Scholar TM

Check...