Please use this identifier to cite or link to this item:
http://thuvien.ued.udn.vn/handle/TVDHSPDN_123456789/10802
Title: | ẢNH HƯỞNG CỦA MỨC THAY THẾ THỨC ĂN VIÊN HỖN HỢP BẰNG RAU MUỐNG (IPOMOEA AQUATICA) TRONG KHẨU PHẦN ĐẾN HIỆU QUẢ SỬ DỤNG THỨC ĂN VÀ NĂNG SUẤT CỦA THỎ THỊT NEW ZEALAND |
Authors: | Nguyễn Xuân, Trạch,... |
Keywords: | Công nghệ hóa |
Issue Date: | 2011 |
Citation: | Tạp chí Khoa học và Phát triển 2012: Tập 10, số 1: 158 - 164 |
URI: | http://thuvien.ued.udn.vn/handle/TVDHSPDN_123456789/10802 |
Appears in Collections: | Hóa học (TC) |
Files in This Item:
There are no files associated with this item.
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.