Please use this identifier to cite or link to this item: http://thuvien.ued.udn.vn/handle/TVDHSPDN_123456789/10829
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorLê Văn, Hoàngvi
dc.date.accessioned2015-08-13T08:13:23Z-
dc.date.available2015-08-13T08:13:23Z-
dc.date.issued2007vi
dc.identifier.citationTạp chí Khoa học & Ứng dụng số 7 (67) 2007vi
dc.identifier.urihttp://thuvien.ued.udn.vn/handle/TVDHSPDN_123456789/10829-
dc.language.isovivi
dc.subjectHóa thực phẩmvi
dc.titleẢnh hưởng của điều kiện sấy đến hàm lượng Curcumin của củ nghệ vàngvi
dc.typeArticlevi
Appears in Collections:Hóa học (TC)

Files in This Item:
There are no files associated with this item.


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.

Google Scholar TM

Check...