Please use this identifier to cite or link to this item:
http://thuvien.ued.udn.vn/handle/TVDHSPDN_123456789/10909
Title: | Nghiên cứu sử dụng nha đam và dâu tây để nâng cao chất lượng sản phẩm sữa chua |
Authors: | Ngô Thị Minh, Phương Nguyễn Trung, Kiên Đào Thị Bích, Uyên |
Keywords: | Công nghệ thực phẩm Chế biến sữa chua |
Issue Date: | 2010 |
Citation: | Tuyển tập Báo cáo Hội nghị Sinh viên Nghiên cứu Khoa học lần thứ 7 Đại học Đà Nẵng năm 2010 |
URI: | http://thuvien.ued.udn.vn/handle/TVDHSPDN_123456789/10909 |
Appears in Collections: | Công nghệ sinh học (TC) |
Files in This Item:
There are no files associated with this item.
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.