Please use this identifier to cite or link to this item: http://thuvien.ued.udn.vn/handle/TVDHSPDN_123456789/34070
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorHuỳnh, Thị Dungvi
dc.date.accessioned2018-05-23T04:25:44Z-
dc.date.available2018-05-23T04:25:44Z-
dc.date.issued2007vi
dc.identifier.urihttp://thuvien.ued.udn.vn/handle/TVDHSPDN_123456789/34070-
dc.descriptionHà Nội: Hà Nội, 2007.vi
dc.description.abstractCách bảo quản và chế biến các trái cây chuối, cam , chanh, dứa, dưa hấu, đu đủ, lê, me, mận, mít, mơ nhãn, ổi, táo gai, trám, vải, xoài và các loại rau như bắp cải, bầu, bí ngô, cà,...và các cây gia vị như gừng, hành, tỏi, nghệ,...vi
dc.language.isovivi
dc.titleBảo quản, chế biến rau, trái cây và hoa mầuvi
dc.typeBookvi
Appears in Collections:Hóa học

Files in This Item:

 Sign in to read

If the system does not display after logging in, please press F5 to refresh.



Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.

Google Scholar TM

Check...