Please use this identifier to cite or link to this item: http://thuvien.ued.udn.vn/handle/TVDHSPDN_123456789/43541
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorNguyễn Thị Phương, Anhvi
dc.contributor.authorNguyễn Thị, Lanvi
dc.date.accessioned2018-05-24T04:13:06Z-
dc.date.available2018-05-24T04:13:06Z-
dc.date.issued2010vi
dc.identifier.urihttp://thuvien.ued.udn.vn/handle/TVDHSPDN_123456789/43541-
dc.language.isovivi
dc.publisherTrường Đại học Bách khoa, Đại học Đà Nẵngvi
dc.subjectNông sinh họcvi
dc.subjectBắp cải tímvi
dc.titleNghiên cứu ảnh hưởng của PH đến màu ANTHOCYANIN từ bắp cải tím làm chất chỉ thị an toàn trong phân tích thực phẩm và hóa họcvi
dc.typeArticlevi
Appears in Collections:Công nghệ sinh học (TC)

Files in This Item:

 Sign in to read

If the system does not display after logging in, please press F5 to refresh.



Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.

Google Scholar TM

Check...