Please use this identifier to cite or link to this item:
http://thuvien.ued.udn.vn/handle/TVDHSPDN_123456789/54962| Title: | Nghiên cứu ứng dụng axit hydroxycitric chiết tách từ vỏ quả tai chua để làm đồ uống giảm béo. |
| Authors: | Đào, Hùng Cường, GS.TS. Đỗ, Thị Cẩm Uyên |
| Keywords: | Chiết tách Axit hydroxycitric Quả tai chua Đồ uống giảm béo |
| Issue Date: | 2012 |
| Publisher: | Trường Đại học Sư Phạm - Đại học Đà Nẵng |
| Description: | KLTN Khoa Hóa. Lớp 08 SHH |
| URI: | http://thuvien.ued.udn.vn/handle/TVDHSPDN_123456789/54962 |
| Appears in Collections: | KLTN Khoa Hóa học |
Files in This Item:
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.