Please use this identifier to cite or link to this item: http://thuvien.ued.udn.vn/handle/TVDHSPDN_123456789/54962
Title: Nghiên cứu ứng dụng axit hydroxycitric chiết tách từ vỏ quả tai chua để làm đồ uống giảm béo.
Authors: Đào, Hùng Cường, GS.TS.
Đỗ, Thị Cẩm Uyên
Keywords: Chiết tách
Axit hydroxycitric
Quả tai chua
Đồ uống giảm béo
Issue Date: 2012
Publisher: Trường Đại học Sư Phạm - Đại học Đà Nẵng
Description: KLTN Khoa Hóa. Lớp 08 SHH
URI: http://thuvien.ued.udn.vn/handle/TVDHSPDN_123456789/54962
Appears in Collections:KLTN Khoa Hóa học

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
ĐỔ THỊ CẨM UYÊN.pdfToàn văn1.72 MBAdobe PDFThumbnail
 Sign in to read


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.

Google Scholar TM

Check...