Please use this identifier to cite or link to this item: http://thuvien.ued.udn.vn/handle/TVDHSPDN_123456789/55873
Title: Development and validation of HPLC-PDA method for the simultaneous determination of auramine O and rhodamine B in foodstuffs.
Other Titles: Xây dựng và đánh giá phương pháp HPLC- PDA dùng để xác định đồng thời Auramine O và Rhodamine B trong thực phẩm.
Authors: Phan, Thị Ngọc Trinh
Nguyễn, Thanh Thơi
Huỳnh, Thị Nhàn
Nguyễn, Ngọc Hưng
Keywords: Auramine O
Rhodamine B
HPLC-PDA
Thực phẩm
Foodstuffs
Issue Date: 6/2019
Publisher: Tạp chí Khoa học
Description: TẠP CHÍ KHOA HỌC - Trường ĐHSP TPHCM Tập 16, Số 6 (2019)
URI: http://thuvien.ued.udn.vn/handle/TVDHSPDN_123456789/55873
Appears in Collections:Công nghệ sinh học (TC)

Files in This Item:

 Sign in to read

If the system does not display after logging in, please press F5 to refresh.



Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.

Google Scholar TM

Check...