Please use this identifier to cite or link to this item: http://thuvien.ued.udn.vn/handle/TVDHSPDN_123456789/55873
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorPhan, Thị Ngọc Trinh-
dc.contributor.authorNguyễn, Thanh Thơi-
dc.contributor.authorHuỳnh, Thị Nhàn-
dc.contributor.authorNguyễn, Ngọc Hưng-
dc.date.accessioned2019-08-27T09:18:04Z-
dc.date.available2019-08-27T09:18:04Z-
dc.date.issued2019-06-
dc.identifier.urihttp://thuvien.ued.udn.vn/handle/TVDHSPDN_123456789/55873-
dc.descriptionTẠP CHÍ KHOA HỌC - Trường ĐHSP TPHCM Tập 16, Số 6 (2019)vi
dc.language.isoenvi
dc.publisherTạp chí Khoa họcvi
dc.subjectAuramine Ovi
dc.subjectRhodamine Bvi
dc.subjectHPLC-PDAvi
dc.subjectThực phẩmvi
dc.subjectFoodstuffsvi
dc.titleDevelopment and validation of HPLC-PDA method for the simultaneous determination of auramine O and rhodamine B in foodstuffs.vi
dc.title.alternativeXây dựng và đánh giá phương pháp HPLC- PDA dùng để xác định đồng thời Auramine O và Rhodamine B trong thực phẩm.vi
dc.typeArticlevi
Appears in Collections:Công nghệ sinh học (TC)

Files in This Item:

 Sign in to read

If the system does not display after logging in, please press F5 to refresh.



Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.

Google Scholar TM

Check...