Please use this identifier to cite or link to this item:
http://thuvien.ued.udn.vn/handle/TVDHSPDN_123456789/55873
Title: | Development and validation of HPLC-PDA method for the simultaneous determination of auramine O and rhodamine B in foodstuffs. |
Other Titles: | Xây dựng và đánh giá phương pháp HPLC- PDA dùng để xác định đồng thời Auramine O và Rhodamine B trong thực phẩm. |
Authors: | Phan, Thị Ngọc Trinh Nguyễn, Thanh Thơi Huỳnh, Thị Nhàn Nguyễn, Ngọc Hưng |
Keywords: | Auramine O Rhodamine B HPLC-PDA Thực phẩm Foodstuffs |
Issue Date: | 6/2019 |
Publisher: | Tạp chí Khoa học |
Description: | TẠP CHÍ KHOA HỌC - Trường ĐHSP TPHCM Tập 16, Số 6 (2019) |
URI: | http://thuvien.ued.udn.vn/handle/TVDHSPDN_123456789/55873 |
Appears in Collections: | Công nghệ sinh học (TC) |
Files in This Item:
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.