Please use this identifier to cite or link to this item: http://thuvien.ued.udn.vn/handle/TVDHSPDN_123456789/56158
Title: Đánh giá sự biến đổi chất lượng của tôm sú nhằm xác định hạn sử dụng bằng các phương pháp bảo quản khác nhau.
Authors: Lê, Nhất Tâm
Đoàn, Như Khuê
Huỳnh, Nguyễn Quế Anh
Keywords: Polyphenol
Tôm sú
TMA-N
TVB-N
Phương pháp bảo quản thực phẩm
Issue Date: 5/2019
Publisher: Khoa học và công nghệ Việt Nam
Description: Khoa học và công nghệ Việt Nam số 61(5) 5.2019
URI: http://thuvien.ued.udn.vn/handle/TVDHSPDN_123456789/56158
Appears in Collections:Hóa học (TC)

Files in This Item:

 Sign in to read

If the system does not display after logging in, please press F5 to refresh.



Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.

Google Scholar TM

Check...