Please use this identifier to cite or link to this item: http://thuvien.ued.udn.vn/handle/TVDHSPDN_123456789/10274
Title: Nghiên cứu quy trình chiết tách, xác định hàm lượng axit hydroxycitric của vỏ quả bứa tai chua.
Authors: Đào, Hùng Cường
Phạm, Thị Minh Tuyết
Keywords: Chiết tách
Thành phần hóa học
Axit hydroxycitric
Quả bứa tai chua
Vỏ
Issue Date: 2015
Publisher: Trường Đại học Sư phạm, Đại học Đà Nẵng
Description: Khóa luận tốt nghiệp. Lớp 11 CHD
URI: http://thuvien.ued.udn.vn/handle/TVDHSPDN_123456789/10274
Appears in Collections:KLTN Khoa Hóa học

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Phạm Thị Minh Tuyết 11CHD.pdf1.55 MBAdobe PDFThumbnail
 Sign in to read


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.

Google Scholar TM

Check...