Please use this identifier to cite or link to this item: http://thuvien.ued.udn.vn/handle/TVDHSPDN_123456789/10308
Title: Nghiên cứu xác định hàm lượng Rhodamine B trong ớt bột ở Đà Nẵng bằng phương pháp sắc ký lỏng cao áp (HPLC).
Authors: Nguyễn, Thị Thu Phương
Ngô, Thị Việt Trinh
Keywords: Rhodamine B
Ớt bột
Phương pháp sắc ký lỏng cao áp
Đà Nẵng
HPLC
Xác định hàm lượng
Issue Date: 2015
Publisher: Trường Đại học Sư phạm, Đại học Đà Nẵng
Description: Khóa luận tốt nghiệp. Lớp 11 CHP
URI: http://thuvien.ued.udn.vn/handle/TVDHSPDN_123456789/10308
Appears in Collections:KLTN Khoa Hóa học

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Trinh.NGÔ THỊ VIỆT TRINH.pdf1.16 MBAdobe PDFThumbnail
 Sign in to read


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.

Google Scholar TM

Check...