Please use this identifier to cite or link to this item:
http://thuvien.ued.udn.vn/handle/TVDHSPDN_123456789/10398
Title: | Thành phần hóa học, hàm lượng axít amin và vi sinh vật của bột lòng trắng trứng gà sản xuất bằng phương pháp sấy ở nhiệt độ thấp |
Authors: | Nguyễn Xuân, Duy Nguyễn Anh, Tuấn Hồ Ngọc Trà, My |
Keywords: | Công nghệ hóa |
Issue Date: | 2011 |
Citation: | Tạp chí Khoa học và Phát tri ển 2011: T ập 9, số 3: 410 - 414 |
URI: | http://thuvien.ued.udn.vn/handle/TVDHSPDN_123456789/10398 |
Appears in Collections: | Hóa học (TC) |
Files in This Item:
There are no files associated with this item.
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.