Please use this identifier to cite or link to this item:
http://thuvien.ued.udn.vn/handle/TVDHSPDN_123456789/1091
Title: | Nghiên cứu chiết tách, xác định hàm lượng axit hydroxycitric (HCA) theo độ chín của vỏ quả bứa tròn (Garcinia oblongifolia Champ. Ex Benth) ở Hà Tĩnh |
Authors: | Đào, Hùng Cường, GS.TS. Nguyễn, Thị Nguyệt |
Keywords: | Hydroxycitric acid Vỏ quả bứa Axit hydroxycitric |
Issue Date: | 2012 |
Publisher: | Trường Đại học Sư phạm, Đại học Đà Nẵng |
Abstract: | Tổng quan; Những nghiên cứu thực nghiệm; Kết quả và thảo luận... |
Description: | Hóa hữu cơ; Đà Nẵng, Bảo vệ 7/2012 |
URI: | http://thuvien.ued.udn.vn/handle/TVDHSPDN_123456789/1091 |
Appears in Collections: | Luận văn Hóa hữu cơ |
Files in This Item:
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.