Please use this identifier to cite or link to this item: http://thuvien.ued.udn.vn/handle/TVDHSPDN_123456789/1816
Title: Khảo sát một số yếu tố ảnh hưởng đến chiết xuất Isoflavon từ hạt đậu nành.
Authors: Nguyễn, Thị Thu Phương
Trương, Đỗ Thùy Ni
Keywords: Yếu tố ảnh hưởng
Chiết xuất
Isoflavon
Hạt đậu nành
Issue Date: 2013
Publisher: Trường Đại học Sư phạm, Đại học Đà Nẵng
Description: 09CHD
URI: http://thuvien.ued.udn.vn/handle/TVDHSPDN_123456789/1816
Appears in Collections:KLTN Khoa Hóa học

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
TRƯƠNG ĐỖ THÙY NI.pdf1.78 MBAdobe PDFThumbnail
 Sign in to read


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.

Google Scholar TM

Check...